Inchirieri corturi

Planificarea unei nunti sau a unei petreceri mari poate fi extenuanta. Sunt atat de multe aspecte de care trebuie sa aveti grija: mancare, invitati, fotografi, cameramani, locatie, inchirierea accesoriilor, prajituri, limuzine, si asa mai departe.

Cand alegeti un furnizor pentru fiecare din aceste aspecte, doriti sa fiti siguri ca acesa va face o treaba excelenta si va livra exact la nivelul asteptarilor Dvs, sau chiar mai mult. Tocmai de aceea, alegerea acestor furnizori devine o treaba foarte importanta.

O mare parte din bugetul petrecerii se va duce spre inchirirea cortului, asa ca trebuie sa acordati atentie deosebita cand alegeti compania cu care veti colabora.

Inchirieri corturi

Intrebari pentru firma care va inchiriaza cortul

Ce servicii aditionale imi puteti oferi?

Daca aveti noroc, este posibil sa gasiti o firma care va poate oferi toate serviciile necesare si care va va face viata mult mai usoara. Daca ati gasi o companie care sa se ocupe si de iluminat, instalarea podelei, catering, aranjamentul meselor si restul, nu e asa ca ati avea o zi cu adevarat usoara?

Imi puteti recomanda furnizori pentru servicii conexe (accesorii, catering, fotografi, etc)?

Majoritatea firmelor care sunt in bransa de o perioada respectabila vor fi mai mult decat fericite sa va recomande furnizori pentru aproape orice: de la flori la prajituri si chiar fotografi sau cameramani.

Imi puteti face recomandari pentru a ma incadra in buget?

Colaboratorul ales de Dvs a lucrat cu tot felul de bugete, asa ca in mod sigur ar trebui sa va poate da sfaturi unde puteti face economie de bani, si unde puteti sa va rasfatati.

Exista ceva costuri aditionale pentru livrari speciale sau instalari dificile? 

Acest aspect este ceva ce trece deseori neobservat, daca daca veti cunoaste toate costurile dinainte veti fi mult mai relaxati si nestresati.

Puteti sa desemnati o persoana responsabila la fata locului?

Unele companii de inchirieri corturi ofera aceasta facilitate – o persoana care sa se asigure ca totul merge ca pe roate – de la instalarea cortului pana la aranjarea meselor si aranjamentelor florale.

Imi puteti face sugestii legate de aranjamente si design? In opinia Dvs, ce anume a functionat cel mai bine?

Furnizorii de astfel de servicii au vazut multe tipouri de evenimente desfasurate in corturi inchiriate, asa ca ar trebui sa stie cel mai bine ce aranjamente au cel mai mare success. Ei va pot oferi puncte de vedere la care nu v-ati fi gandit in mod normal.

Imi puteti sugera un plan de rezerva in caz de vreme foarte proasta?

Daca veti avea un plan de rezerva, veti fi mai relaxati si va veti bucura mai bine de eveniment. Furnizorul ales ar trebui sa aibe experienta cu astfel de episoade de vreme rea, si sa poata propune solutii in acest sens.

Ati observat ceva nou sau diferit la ultimele evenimente gazduite care s-ar potrivi cu tematica aleasa de mine?

Colaboratorul Dvs va fi in mod normal la zi cu toate trendurile si stilurile cele mai populare. Asadar, nu va fie jena sa cereti sfaturi si idei. Sunt sanse mari sa primiti sugestii la care nu ati fi ajuns in mod normal.

 

Mai jos gasiti lista cu locatiile servite de firmele care ofera servicii de inchirieri corturi listate in catalogul DoubleDirectory.com. Va rugam alegeti locatia dorita si contactati firmele listate pe pagina respectiva: