10 Semne care indica ca e nevoie de reparatii electrice in casa

Spread the love

In fiecare an sunt peste cateva mii incendii cauzate de defectiuni electrice. Incredintarea ca sistemele dumneavoastra electrice functioneaza eficient este vitala pentru a va mentine in siguranta pe dumneavoastra si familia dumneavoastra. Unii oameni se pot opune ideii de a plati pe cineva sa vina si sa faca ceva care pare inutil, dar riscul potential merita banii si efortul. Daca va intrebati daca trebuie sau nu sa apelati un electrician, iata zece semne care arata ca raspunsul este cu siguranta da!

 1. Sigurantele continua sa sufle sau intrerupatorul dumneavoastra continua sa se declanseze. Unii oameni insurubeaza o siguranta cu mai multe amplificatoare si cred ca problema este rezolvata, dar acest lucru creeaza un pericol de incendiu.
 2. Aveti un dispozitiv sau un intrerupator electric care scoate scantei. Daca ceva scoate scantei, apelati imediat la un electrician!
 3. Luminile intermitente pot fi un semn ca exista ceva in neregula cu sistemul dumneavoastra electric intern. Acest lucru necesita o interventie care nu ar trebui realizata de un amator.
 4. Folositi o multime de prelungitoare intr-o singura zona. Exista un motiv pentru care ascundem cablurile electrice in peretii dumneavoastra si nu este doar pentru a arata bine. Daca nu aveti suficiente prize intr-o zona si trebuie sa utilizati prelungitoare, ar trebui sa aveti un electrician care sa recableze.
 5. Aveti o placa de comutare sau o priza fierbinte. Asta este o mare problema; prizele nu ar trebui sa fie niciodata fierbinti! Chemati imediat un electrician pentru a le vedea!
 6. Aveti prize cu doua brate sau nu aveti suficiente prize in fiecare camera, deoarece va aflati intr-o casa mai veche. Unii oameni aleg calea usoara si adauga cabluri de extensie si prelungitoare, dar acest lucru poate fi periculos si poate provoca un incendiu!
 7. Aveti un intrerupator care nu porneste nimic. Desi acest lucru ar putea fi la fel de inocent ca o priza planificata pentru o utilizare viitoare de catre un constructor, ar putea fi, de asemenea, cauza unui proprietar anterior, cu tendinte de bricolaj care detaseaza cablurile. Ar trebui sa chemati un electrician pentru a va convinge ca este sigur.
 8. Primiti un soc cand atingeti un intrerupator de lumina, o priza sau alte suprafete ale sistemului electric din casa dumneavoastra. Daca primiti socuri electrice de la articolele din casa dumneavoastra, acesta se poate datora cablajului defect si poate reprezenta un potential pericol de incendiu.
 9. Aveti o priza sau un element electric cu rugina sau umiditate in apropiere. Oricine a fost avertizat sa nu mai inoate in timpul unei furtuni stie ca apa si electricitatea nu se amesteca. Daca exista semne ca sistemul dumneavoastra electric este expus la apa, ar trebui sa il verificati, recomanda site-ul www.electrician-autorizat.net.
 10. Auziti un zumzet din pereti. Nu albine – ele necesita ajutorul unui alt tip de furnizor de servicii. Dar un zgomot electric usor ar putea fi semnul unei probleme de cablare.
  Electricitatea este periculoasa, iar sistemele electrice pot fi complicate. Electricienii autorizati au studiat si au invatat cum functioneaza curentii electrici, cum se misca circuitele electrice, cum interactioneaza intre ele si cum sa le puna la pamant in siguranta. Cand aveti de-a face cu electricitatea, cel mai bine este sa chemati un profesionist instruit sa faca orice lucru e necesar.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published.