5 sfaturi pentru alegerea localului de nunta perfect

Spread the love

Daca recent te-ai logodit, probabil te gandesti unde vrei sa te casatoresti. Rezervarea un local te ajuta sa determini cum va decurge restul procesului. Dar inainte de a da orice avans sau de a crea orice obligatie cu acea cabana rustica ce nu are electricitate, sunt cateva lucruri importante de luat in considerare. Iata 5 lucruri la care sa te gandesti inainte de a alege locul perfect pentru a spune “Da”.

  1. Estimeaza lista de oaspeti si bugetul. Este posibil sa nu ai un numar precis pe lista invitatilor sau a bugetului inca, dar va trebui sa stii cu aproximatie cat de multi oameni vei invita si cat de mult poti cheltui -inainte de a incepe intocmirea listei cu locuri de vis.
  2. Alege stilul zilei. Fie ca este vorba de rustic, formal, boem, restrans, sau petrecere in stil mare, stilul de nunta pe care tu si partenerul tau vi-l imaginati va fi un factor important in determinarea locului unde va puteti gazdui celebrarea. Trebuie sa iei in considerare daca doresti un loc traditional sau non-traditional. Exista o multime de locuri care se ocupa in mod regulat cu gazduirea nuntilor – chiar cabane si galerii! – Dar daca optezi pentru un loc total non-traditional, care nu este echipat pentru a gazdui o petrecere (sa zicem, un spatiu de pod industrial), vei fi responsabil pentru mult mai multe detalii. Localurile de nunta gata pregatite, au adesea mese, scaune si lenjerii disponibile pentru utilizare si, mai important, un echipaj de curatenie la indemana. Daca optezi pentru inchirierea unui spatiu non-traditional, aminteste-ti sa iei in considerare toate aceste detalii si asigura-te ca acestea sunt in bugetul tau.
  3. Relaxeaza-te si gandeste-te la logistica. Odata ce ai o lista de posibile locatii si incepi sa le vizitezi, s-ar putea sa te indragostesti instantaneu de estetica unui local. Dar asigura-te ca nu te grabesti si iei in considerare logistica necesara pentru a avea o nunta in localul visurilor tale.
  4. Gandeste-te cat control vrei sa ai asupra decorurilor de nunta si a detaliilor. Majoritatea localurilor ofera servicii complete sau partiale, insemnand ca ei furnizeaza toate mesele, scaunele, lenjeriile, tacamurile…sau nu. Afla ce ofera fiecare local, intreaba daca sunt restrictii pentru furnizori, si decide daca poti sau nu sa fii satisfacut cu acele optiuni.
  5. Considera nevoile alimentare. Multe dintre cuplurile de azi sunt iscusite in alegerea alimentatiei si doresc sa serveasca oaspetii lor cu un meniu foarte specific. Dar, nu orice loc iti va permite sa aduci propria firma de catering, iar unii ar putea cere sa alegi din meniuri de catering existente. S-ar putea, de asemenea, ca localul sa aiba un brutar preferat, ceea ce inseamna ca nu vei avea prea multe optiuni in legatura cu tortul pentru nunta ta. Anumite localuri iti vor permite sa aduci propriul tort, dar de multe ori se percepe o taxa de taiere a tortului.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *