Intrebari frecvente legate de folia auto

Spread the love

Ce este folia auto?

Folia auto este un material din poliester subțire, cu mai multe straturi, care încorporează numeroasele straturi diferite pentru a controla varii proprietăți, inclusiv lumina ultravioletă (UV), căldura, strălucirea și intimitatea. Produsele vin într-o varietate de niveluri de performanță și nuanțe.

Care sunt beneficiile foliei auto?

Numeroasele avantaje ale foliilor pentru geamuri includ confortul ochilor, protecție UV, estetică și siguranță sporită, intimitate și economie a energiei.

Ce înseamnă niveluri diferite de transparenta?

Transparenta reprezintă transmisia luminii sau cantitatea de lumină permisă prin folie. Cu cât procentul este mai mic, cu atât filmul este mai întunecat, informeaza site-ul www.folie-auto.net.

Se aplică nuanța pe exteriorul geamului?

Nu. În majoritatea cazurilor, folia pentru ferestre este instalată pe interiorul sticlei. Acest lucru permite o durabilitate maximă. La vehicule, folia geamului este tăiată manual pe exteriorul geamului, apoi instalată pe interiorul geamului.

Tocmai am nuanțat geamurile, de ce par neclare?

Umezeala care rămâne între folie și sticlă după instalare poate provoca un aspect tulbure, strălucitor, pătat. Durează câteva zile până când pelicula / filmul se usucă complet. Umiditatea rămasă se va evapora prin folie; în funcție de tipul de film, acest proces poate dura câteva zile sau chiar câteva luni. Când apa se evaporă complet, geamurile dumneavoastră ar trebui să aibă o claritate excelentă.

Ce ar trebui să folosesc pentru a-mi curăța geamurile după ce am montat folie?

După instalarea foliei, așteptați o săptămână înainte de a curăța interiorul geamului unde a fost instalat filmul. După o săptămână, utilizați un produs de curățat geamuri fără amoniac și o cârpă moale sau racletă din cauciuc. Sunt recomandate produsele de curățat cu spumă, deoarece acestea nu lasă dungi și, de obicei, nu conțin amoniac. Nu frecati niciodată filmul cu niciun fel de lamă sau nu curățați geamurile nuanțate cu ceva abraziv, deoarece va zgâria orice model de folie auto.

Exista pericolul ca folia sa devina mov?

Folia auto profesionala are tehnologia potrivită pentru a face culoarea filmului stabilă, având astfel o garanție pe viață care nu produce nicio schimbare de culoare. Asta înseamnă că foliile profesionale vandute in service-urile agreate RAR nu devin mov ca foliile ieftine vândute în unele magazine sau la unii distribuitori de piese auto.

Dacă folia mea este deteriorată, poate fi reparată?

Folia de fereastră deteriorată nu poate fi reparată, dar bucata de film deteriorată poate fi îndepărtată și aspectul poate fi reîmbunătățit.

Folia auto împiedică spargerea sticlei?

Nu, folia pentru geamuri nu împiedică spargerea sticlei. Filmul va crește siguranța sticlei; datorită unui adeziv foarte dur, filmul ajută la menținerea bucăților de sticlă spartă împreună. În cazul în care geamul se sparge, din cauza unui accident auto, a unei persoane care a lovit-o sau a unei tentative de spargere, geamul se va sparge, dar în majoritatea cazurilor, folia va ajuta la menținerea geamului întreg.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *