Merita sa va orientati spre garduri de beton?

Spread the love

Gardurile de beton pot fi o alta varianta la gardurile de lemn. Placile prefabricate din beton pentru garduri le gasim intr-o varietate de forme si culori pentru a se contopi design-ului dumneavoastra. Vorbim de un produs practic fara intretinere, care nu se va deforma, nu va putrezi, nu trebuie sa va fie teama de viermi sau alti paraziti care pot deteriora gardurile din lemn.

Gardurile de beton sunt recomandate pentru zonele cu pericol foarte mare de incendiu si pentru cei care incearca sa scoata intretinerea anuala, scumpa si cu mare pierdere de timp de care au nevoie gardurile de lemn bine cunoscute. Deoarece gardurile produsedoar culori integrate, acestea nu se vor deteriora odata cu trecerea timpului. Acesta este motivul pentru care detinatorii de terenuri mari aleg sa utilizeze gardurile de beton in detrimentul gardurilor traditionale de lemn.

“Gardurile bune fac vecinii buni!” Asa suna un proverb al detinatorilor de terenuri. Prin diversitatea modelelor gardurile de beton pot imita piatra lemnul sau orice alta piesa de constructie, utilizand in acelasi timp formele de care aveti nevoie datorita tiparelor in care se toarna betonul.

Pentru ca nu este nevoie de intretinere, gardurile de beton sunt o varianta mai accesibila pe termen lung decat celelalte alternative pe care le aveti. Nu va trebui sa cumparati si sa folositi vopsea de etansare in fiecare an.

Pe langa toate acestea gardurile de beton sunt mult mai utilizate la izolarea termica si fonica ele blocand sunetele puternice cauzate de trafic intens sau altfel de locuri galagioase, izoland in acelasi timp si unele intemperii cum ar fi viscolul sau ploile insemnate cantitativ.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *