Scopul si directia dorita a unei pagini web

Pagina web
Spread the love

Inainte sa te apuci de treaba la un site trebuie mai intai sa-ti stabilesti singur cateva lucruri, iar in cele ce urmeaza imi voi indrepta putin atentia catre ele. Este intr-adevar pacat ca la ora actuala, cand avem atat de multa informatie la dispozitie, sunt inca indivizi care isi construiesc pagini web destinate esecului inca din prima clipa. Bineinteles ca nu toate website-urile vor fi de succes, insa macar trebuie sa fie construite in acest scop si trebuie sa aiba o fundatie de „bun-simt” daca ii putem spune asa.

Un site in care vinzi diferite produse este total diferite de unul in care postezi review-uri, pareri personale sau fotografii facute in vacantele tale. In timp ce primul are o tenta mai oficiala, al doilea este construit in genul unui blog si prin urmare atat tematica, dar si domeniul sau platforma de lucru trebuie sa fie diferite. Primul are nevoie de profesionalism, prin webdesign, senzatia de respect oferita catre client – si nu doar senzatia, ci respectul in sine – precum si rapiditatea livrarii produselor. Blogul poate fi construit intr-o maniera mai subiectiva, personala si nici nu trebuie sa fii de acord cu oricine il viziteaza pentru ca in fond exprimi tot ceea ce simti tu in legatura cu diferite lucruri.

Mai departe, daca te decizi sa-ti promovezi afacerea trebuie sa stii ca website-ul devine o carte de vizita deosebit de importanta prin simplu fapt ca in viitorul apropiat este foarte probabil ca majoritatea clientilor tai sa-ti vina online. Avand in vedere acest lucru este esential ca web designul sa fie impecabil, deoarece doar asa poti rezista intr-o concurenta neiertatoare.

Investitia intr-o pagina web trebuie vazuta ca una profitabila, iar o afacere nu poate rezista fara bani pompati din cand in cand. La fel cum iti cumperi aparatura si materialele necesare dezvoltarii companiei tale trebuie sa investesti bani si in platforma online pe care tocmai ti-ai deschis-o sau esti pe cale sa o faci.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *