Sfaturi de marketing pentru afaceri de curatenie

Promovarea business-ului
Spread the love

Marketingul pentru afacerea Dvs de curatenie ar trebui sa inceapa cu o imagine curata, profesionala si atragatoare pentru nisa dumneavoastra cea mai profitabila. Exista multe sfaturi de marketing care pot ajuta afacerea Dvs sa creasca. Majoritatea vor necesita o investitie a timpului dumneavoastra, dar odata ce reputatia a fost stabilita, afacerea ar trebui sa continue sa creasca datorita recomandarilor clientilor multumiti, si veti cheltui mai putin timp si bani pentru procesul de marketing.

Decideti piata tinta

Serviciile de curatenie pot fi acoperi diverse segmente. Unele companii se concentreaza pe clientii rezidentiali, in timp ce altii prefera curatarea cladirilor comerciale. Alte nise din acest sector includ curatarea mochetelor, tapiteriei, covoarelor si ferestrelor. In etapa de pornire a afacerii dumneavoastra v-ar ajuta sa va concentrati atentia si sa va construiti expertiza intr-o anumita zona. Odata cu cresterea afacerii dumneavoastra puteti diversifica si captura o gama mai larga de clienti din sectoare diferite.

Incepeti cu o imagine profesionala

Imaginea dumneavoastra profesionala este compusa din mai multi factori, incepand cu aparitia echipei Dvs. Ei trebuie sa poarte intotdeauna haine curate si ingrijite, poate chiar si o uniforma cu sigla firmei. Vehiculele dumneavoastra, echipamentele folosite, materialele de marketing si facturile ar trebui, de asemenea, sa fie in stare excelenta si sa poarte logo-ul si numarul de telefon sau site-ul companiei – acolo unde este posibil. Toate aceste lucruri vor contribui la o imagine profesionala.

Social Media

In ziua de azi, aproximativ 70% dintre adulti utilizeaza acum mijloace de comunicare sociala pe Internet. Aceasta este aproape o crestere de zece ori in ultimul deceniu. Exista mai multe platforme de social media, si, in loc sa le folositi pe toate in acelasi timp, incercati sa va concentrati asupra catorva pe care le doriti si sa le stapaniti mai intai. Cu toate acestea, nu puneti continut doar de dragul continutului – asigurati-va ca acesta este atragator, util, si, de ce nu, distractiv. Clientii, precum si Google, apreciaza continutul care este informativ.

Distribuiti Fluturasi

Proiectati fluturasi sau pliante care va fac publicitate. Mentineti mesajul clar si simplu, subliniind punctele forte ale companiei dumneavoastra, si cum vor beneficia de serviciile dumneavoastra potentialii client.

Luati in considerare modalitatile prin care afacerea dumneavoastra se evidentiaza dintre concurenti si folositi acest lucru ca punct de vanzare unic. Includeti marturii de la clienti satisfacuti. Trimiteti-va sau distribuiti personal cartea dumneavoastra de vizita la diferite firme, in case sau birouri din zona vizata.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *