Ce sunt purificatoarele de apa universale?

Spread the love

Purificatoarele de apa universale utilizeaza o combinatie de tehnologii diferite de purificare a apei pentru a rezulta o apa potabila curata si purificata. Multe companii fabrica purificatoare care combina puterea a 2-3 procese de purificare, in mai multe etape, pentru a purifica apa. Mai jos sunt cateva dintre tehnicile folosite pentru a curata apa de orice fel de germeni si impuritati:

  1. RO + Purificatoare UV Aceasta este cea mai buna tehnologie combinata, fiind utilizata de companii pentru curatarea apei si pentru obtinerea celei mai bune ape purificate. Aceste purificatoare utilizeaza atat osmoza inversa, cat si tehnologia cu ultraviolete pentru a elimina din apa virusi, germeni, metale grele si alte impuritati dizolvate.
  2. Purificatoarele RO + UV + UF Este o metoda considerata a purifica apa de toate impuritatile, cum ar fi bacteriile, germenii, impuritatile dizolvate si metalele grele. Unele companii folosesc de asemenea filtre UF pentru a va asigura ca apa este pura. Altele folosesc tehnologia inteligenta pentru a verifica nivelul de saruri dizolvate in apa si utilizeaza o combinatie de tehnologie de purificare pentru a curata apa, astfel incat consumatorii sa nu fie ingrijorati de aceste depuneri, dar acestia sunt purificatori costisitori. Daca nivelul dumneavoastra de saruri minerale dizolvate din apa este unul ridicat, aceste purificatoare sunt recomandate pentru a reduce nivelul si a obtine cea mai buna apa purificata pentru uz zilnic.
  3. Carbunele activ este utilizat deoarece absoarbe substante toxice organice precum pesticidele. Carbunele activ creste durata de viata a membranei dispozitivului de osmoza prin blocarea impuritatilor care se pot lipi de membrana reducandu-i astfel ciclul de viata.

Avantajele unui purificator de apa universal

  1. Poate fi folosit la orice tip de alimentare cu apa, fara a va ingrijora de calitatea apei rezultate.
  2. Imbunatateste gustul apei prin adaugarea de minerale necesare.
  3. Indepartati toate tipurile de impuritati din apa, cum ar fi ionii, sarurile nocive, substantele chimice toxice, metalele grele si celulele moarte.
  4. Multistraturile de purificare distrug virusurile si germenii cauzatori de boli precum si bacteriile din apa, ceea ce o va face sigura pentru baut.

Dezavantaje ale purificatoarelor de apa universale

  1. Au nevoie de energie electrica tot timpul pentru a curata si purifica apa. Pentru a solutiona acest inconvenient, purificatoarele sunt livrate cu un rezervor de stocare care stocheaza apa curata pentru a fi folosita in timpul defectiunilor electrice.
  2. Costul de intretinere este destul de ridicat deoarece acestea utilizeaza o combinatie de diferite tehnologii de purificarea a apei care trebuie sa fie intretinuta la intervale regulate de timp pentru buna functionare a dispozitivului. Dar este mult mai profitabil decat a risipi bani si timp pentru medicamente sau vizite saptamanale la doctor.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *