Unii mai si iubesc

Spread the love

Te iubesc enorm si tu sti asta, stii ca tu esti dragostea mea, ca tu esti bucuria mea, ca tu esti suferinta mea…Te visez neincetat, tu esti ingerul meu pazitor! Acum cind scriu aceste rinduri ma trec mii de furnicaturi gindindu-ma la dragostea mea pentru tine! In acest an, in luna mai, stii ca implinim un an de cand suntem impreuna, la bine si la rau.  Vreau ca dragostea noastra sa ramana eterna, sa ne amintim mereu de ea, de declaratiile de dragoste facute fara incetare…

Vreau ca legatura noastra sa dureze ani intregi de bucurii, sa te iubesc cum nimeni altul nu stie, sa plangem doar de fericire. Doresc sa stii ca orice s-ar intimpla in viata tu esti cea mai scumpa persoana si pentru tine o sa-mi dau si sufletul.

Ma doare cand nu esti langa mine, iar acum plang cu lacrimi care imi ard obrazul si sper ca vom fi mereu impreuna, ca nimic nu ne va desparti. Sa stii ca iubesc fiecare parte din tine, iar fiecare parte din mine ma doare pentru ca nu-mi esti aproape…Tu ai reusit sa-mi furi sufletul, dar ce mai conteaza, avem aceeasi inima care bate in doua corpuri! Azi m-am hotarat sa-ti spun tot ce am pe suflet, sa-ti fac aceasta declaratie de dragoste prin care sa-ti demonstrez cat de mult te iubesc. Nu mi-e usor sa traiesc fara tine, tu esti bucuria mea de a exista.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *