Aranjamentul floral perfect pentru nunta

Aranjament floral pentru nunta
Spread the love

Aranjamentele florale pentru nunta sunt la fel de importante ca si alegerea florilor potrivite. Un aranjament bun poate face ca florile tale deloc costisitoare sa arate frumos, in timp ce un aranjament slab poate transforma in dezastru chiar si cele mai exotice flori. Buchetul miresei, buchetele domnisoarelor de onoare, cosurile cu flori ale fetelor, buchetul de aruncat, corsajeje, butonierele, piesele centrale sunt toate necesare si toate trebuie sa fie aranjamente unice.

Poti angaja un florar cu reputatie si experienta pentru a crea aspectul perfect al nuntii. De asemenea, poti alege cele mai bune aranjamente florale din catalogul sau si poti lasa restul in seama sa. Pe de alta parte, daca doresti sa adaugi un efect personal, poti realiza chiar tu aranjamentele. Oricum, trebuie sa pastrezi in vedere cateva detalii.

In primul rand, este esential sa alegi flori in functie de sezon. Trandafirii, narcisele si margaretele sunt flori de nunta populare de primavara. Florile albe sunt perfecte pentru nuntile de iarna. Poti include cale, crini si trandafiri albi in paleta ta de culori. Pentru nuntile din sezonul de toamna sunt recomandate florile precum aster, crizanteme si hortensii. Trandafirii, protea, orhideele si tuberozele iti pot umple de culoare nunta de vara.

Cateva aranjamente populare

  • Cascada – include flori cu inflorescente puternice, impreuna cu frunze curgatoare.
  • Buchet – include multe elemente verzi, aranjate intr-o forma rotunda.
  • Cerc – contine o multime de flori aranjate in forma rotunda.
  • Buchet – este o grupare rotunda de flori, deseori nu la fel de densa ca buchetele traditionale rotunde. Include mai multa verdeata si panglici.
  • Inima – este un buchet de flori rosii in forma de inima.
  • Tulpina unica – contine o singura floare decorata cu dantela si banderole.
  • Cos – cosuri mici pline cu multe petale sau flori mici, pentru fetitele cu flori.

Aranjamentele de flori artificiale sunt si ele populare astazi. Acestea pot imbunatati frumusetea nuntii tale. Le poti decora mai tarziu, in casa ta. Principalul beneficiu este acela ca poti schimba stilul oricand doresti. In timp ce le aranjezi, trebuie sa pastrezi intotdeauna florile mari in centru si sa aranjezi florile mici in jurul lor. Ai nevoie de fire, baza, matase pentru a le realiza chiar tu. De asemenea, poti obtine flori gata facute de la piata si le poti aranja dupa bunul tau plac.

Author: Editoru'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *